Μαθήματα Αστρονομίας

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας θα πραγματοποιήσει μια σειρά από μαθήματα Αστρονομίας. Το πρώτο μάθημα θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020. Οι τίτλοι των παρουσιάσεων και η ακριβής ημερομηνία και ώρα του καθενός θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η διάρκεια κάθε μαθήματος θα είναι περίπου 1 ώρα. Τα μαθήματα είναι δωρεάν για όλους.

Τα βασικά θέματα που θα καλυφθούν στις παρουσιάσεις είναι:
Βασικές Έννοιες
Γαλαξίες
Αστέρες
Ήλιος
Ηλιακό Σύστημα
Ουρανογραφία
Εξωπλανήτες
Project Αστρονομίας
Software Αστρονομίας
Αστρονομική Φωτογραφία

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως μέσω του Microsoft Teams.

Για την συμμετοχή σας, εκτός από την δημιουργία λογαριασμού για το Microsoft Teams, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα ώστε να προσκληθείτε στο κανάλι το οποιο θα διεξαχθούν τα μαθήματα. Για κάθε ενότητα, θα λαμβάνετε ένα ενημερωτικό email στην διεύθυνση email που θα δηλώσετε, μια μέρα πριν το μάθημα, για την σωστή σύνδεση σας. Το email θα πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό του Microsoft Teams. Θα πρέπει να είστε σε σύνδεση μισή ώρα πριν την έναρξη του μαθήματος, για την σωστή σύνδεση όλων. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε στην διάθεση σας μικρόφωνο και κάμερα για την συμμετοχή σας.

Προσοχή: Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε μάθημα είναι 50. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (τα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΕΑΘ και έπειτα χρονικά) σε περίπτωση που υπερβούμε τον αριθμό αυτόν. Είναι στην διάθεση του υπεύθυνου του εκάστοτε μαθήματος αν θα επαναλάβει το μάθημα 2η φορά για όσους δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν την 1η φορά ή όχι. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει προσωπική ενημέρωση για το θέμα αυτό, στο ενημερωτικό email μια μέρα πριν.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα μαθήματα, τον τρόπο διεξαγωγής, το Microsoft Teams, ή κάποιο άλλο θέμα, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύλλογο σε μήνυμα ή στο info(Replace this parenthesis with the @ sign)astrothraki.gr