Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Κεντρική Σελίδα » Σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων από τον Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης, σε συνεργασία με το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης.

Σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων από τον Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης, σε συνεργασία με το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης.

  •  
Σάββατο 08 Μαρτίου 2014

17:00-19:00

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Άρης, ο κόκκινος πλανήτης», για παιδιά Γ’-Δ’ Δημοτικού, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης και εμψυχώτρια την νηπιαγωγό και μέλος του ΣΕΑΘ Αγγειοπλάστη Κατερίνα.

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 

17:00-19:00

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Βόλτα στους πλανήτες», ένα ταξίδι στο ηλιακό μας σύστημα για παιδιά Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού, σε συνεργασία με τη μαθήτρια και μέλος του ΣΕΑΘ Σπουρίτα Μαρία και τη μαθήτρια Στιφανούδη Ευσταθία. Ελάτε να γνωρίσουμε τον Ήλιο και τους πλανήτες, να παίξουμε και να μάθουμε. Απαραίτητη προϋπόθεση; Φαντασία, χαρούμενη διάθεση, όρεξη για γνώση.

Σάββατο 05 Απριλίου 2014 
17:00-19:00

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Ο Ήλιος και το ταξίδι του φωτός», για παιδιά ΣΤ’- Α’-Β’-Γ’ Γυμνασίου, σε συνεργασία με τον φοιτητή και μέλος του ΣΕΑΘ Αμανατίδη Ανδρέα.

Η συμμετοχή στα προγράμματα είναι δωρεάν. Ο μέγιστος αριθμός των παιδιών σε κάθε πρόγραμμα είναι 15 παιδιά. Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο 2551028926 από Τετάρτη έως Παρασκευή 10:30-14:30 ή μέσω e-mail στο info(Replace this parenthesis with the @ sign)ismo.gr.

Σε περίπτωση που ξεπεραστεί ο αριθμός συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!