Κοπή Βασιλόπιτας 2014

   Την Κυριακή 9/2/2014, στο καφέ Ορίζοντας, συγκεντρώθηκαν μέλη και φίλοι του ΣΕΑΘ για την κοπή της βασιλόπιτας. Παραβρέθηκαν οι: Απόστολος Βενέτης, Ελένη Δελίδου, Στάθης Γρηγοριάδης και σύζηγος, Κούλης Κουλαξίδης, Νικόλας Γαλάνης, Μαρία Σπουρίτα, Ανδρέας Αμανατίδης, Δημήτρης Αγαθαγγέλου, Άγγελος Σιλιάφης, Σοφία Ελευθεριάδου, Κατερίνα Αγγειοπλάστη.
    Σε μια ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα, συζητήσαμε διάφορα θέματα και κυρίως για τις δράσεις του Συλλόγου μέσα στο 2014. Αποφασίσαμε να κάνουμε Γενική Συνέλευση στις 9/3/2014, όπου θα διεξαχθούν και οι εκλογές για το νέο ΔΣ του ΣΕΑΘ. Μπορείτε να δηλώνετε υποψηφιότητα μέχρι και μία εβδομάδα νωρίτερα των εκλογών. Ο χώρος που θα γίνει η συνέλευση θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό. Επίσης συζητήθηκε η συνεργασία του συλλόγου με το Ιστορικό Μουσείο για πραγματοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων (οι ημερομηνίες και οι ώρες θα ανακοινωθούν με σχετικό δελτίο τύπου) και κάποιες προτάσεις για εκδηλώσεις στο πλαίσιο των δέκα χρόνων από την ίδρυση του ΣΕΑΘ.
    Έπειτα ακολούθησε η κοπή της πίτας, όπου τυχερός για φέτος στάθηκε ο Στάθης Γρηγοριάδης. Κέρδισε το φλουρί και παρέλαβε το δώρο του, το βιβλίο: Μικρή Ιστορία της Επιστήμης, του William Bynum, εκδ. Πατάκη. Καλή χρονιά και τυχερή για όλους!

Κατερίνα Γ. Αγγειοπλάστη